O nas

Weiba Immobilienmanagement je nemško podjetje s sedežem v gorskem mestu Freiberg v Nemčiji. Imamo več kot 20 let izkušenj na področju nakupa, prodaje in upravljanja nepremičnin.
Ta kompetenca in interes kupcev za vlaganje kapitala v nepremičninski trg na Hrvaškem je povzročil potrebo po rasti, neposrednem dostopu in sodelovanju na lokalnem nepremičninskem trgu na Hrvaškem.
Z ustanovitvijo agencije Weiba Adria, hrvaške podružnice - nepremičninske agencije s sedežem v Vodnjanu - Istra, smo se odločili izkoristiti vse prednosti obeh trgov z namenom ponuditi kakovostne nepremičnine in celovito podporo pri prodaji, nakupu in najemu kupljenih nepremičnin. posestvo v Istri.

-PROFESIONALIZEM-

WEIBA ADRIA je pooblaščena agencija z licenco za nepremičninsko posredovanje, vpisana v Register nepremičninskih posrednikov pri HGK. Našo ekipo sestavljajo izobraženi in licencirani agenti, ki so materni govorci hrvaškega in nemškega jezika. Sodelujemo z notarji, odvetniškimi pisarnami, zavarovalnicami, arhitekti, geodeti, izvajalci in raznimi drugimi strokovnjaki na tem področju.

-CILJ-

Nakup nepremičnine se včasih zdi zahteven. Kupci, predvsem tuji državljani, se srečujejo z različnimi administrativnimi zadevami in kupoprodajnimi situacijami, zato je naš cilj poenotiti več storitev iz te dejavnosti in zagotoviti strokovno storitev, potrebno strokovno in pravno pomoč - od nakupa do najema nepremičnine in vzdrževanja. Vsake mediacije se lotimo s povečano pozornostjo, enako pomembno pa nam je zadovoljstvo vseh strank.

-VIZIJA-

Naša vizija je ponuditi posebno in nepozabno izkušnjo nakupa nepremičnine ob spoštovanju želja kupca. Nudimo podporo na vsakem koraku procesa in celovito storitev iz enega vira. Poleg nakupa in prodaje nepremičnin vseh vrst naša ponudba vključuje tudi dodatne storitve, prilagojene vsaki stranki glede na njene potrebe. Prav tako verjamemo, da si stranke, preden se odločijo za nakup nepremičnine, želijo spoznati lokacije, lokalno ponudbo in objekte, zato je eden naših največjih užitkov strankam predstaviti lokalno kulturo, čudovite lokacije, običaje ... Nakup nepremičnine ni nujno, da je naporen, zato želimo, da vsaka stranka spozna in začuti blagodejno energijo in čarobno lepoto ene najlepših regij na Hrvaškem - Istre. To je tisto, kar nas bistveno razlikuje od drugih agencij.

Vsaki stranki pristopimo individualno in jo uredimo glede na njene potrebe.
Obrnite se na nas z zaupanjem in se prepričajte o naši strokovnosti in kakovosti!


Lep pozdrav in obilen Glückauf iz Freiberga,
Marco Weilbach