O nama

Weiba Immobilienmanagement je njemačka tvrtka sa sjedištem u planinskom gradu Freiberg u Njemačkoj. Imamo više od 20 godina iskustva u kupnji, prodaji i upravljanju nekretninama.
Ova kompetencija kao i interes kupaca za investiranje kapitala na tržištu nekretnina u Hrvatskoj dovelo je do potrebe za rastom, izravnim pristupom i sudjelovanjem na lokalnom tržištu nekretnina u Hrvatskoj.
Osnivanjem agencije Weiba Adria, hrvatske podružnice - agencije za nekretnine sa sjedištem u Vodnjanu / Istra, odlučili smo iskoristiti sve prednosti oba tržišta sa ciljem kvalitetne ponude nekretnina i cjelovite podrške prilikom prodaje, kupnje i najma kupljene nekretnine u Istri.

-STRUČNOST-

WEIBA ADRIA ovlaštena je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina, upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri HGK. Naš tim sastoji se od educiranih i licenciranih agenata koji su izvorni govornici na hrvatskom i njemačkom jeziku. Surađujemo sa javnim bilježnicima, odvjetničkim uredima, osiguravateljskim kućama, arhitektima, geodetima, izvođačima radova te raznim drugim specijalistima iz struke.

-CILJ-

Kupnja nekretnina se ponekad može činiti zahtjevnom. Kupci, pogotovo strani državljani susreću se sa raznim administrativnim pitanjima i kupoprodajnim situacijama, stoga nam je cilj objediniti više usluga iz ove djelatnosti - pružiti profesijonalnu uslugu, te potrebnu stručnu i pravnu pomoč - od kupnje do najma nekretnine i održavanja. Svakom posredovanju pristupamo s povečanom pažnjom te nam je zadovoljstvo svih strana jednako važno.

-VIZIJA-

 Naša vizija je ponuditi posebno i nezaboravno iskustvo kupnje nekretnine, poštivajuči želje kupca. Nudimo podršku na svakom koraku u kupoprodajnom procesu i sveobuhvatnu uslugu iz jednog izvora. Naša ponuda osim kupnje i prodaje nekretnina svih vrsta sastoji se i od dodatnih usluga prilagođenih svakom klijentu ovisno o potrebama. Također, smatramo da se prije odluke za kupnjom nekretnine klijenti žele upoznati sa lokacijama, lokalnim ponudama i sadržajima, stoga nam jedno od večih zadovoljstva pruža upoznati klijente sa lokalnom kulturom, predivnim lokacijama, običajima..Kupnja nekretnine ne mora biti iscrpljujuća , stoga nam je želja da svaki klijent upozna i osjeti umirujuču energiju i čarobnu ljepotu jedne od najljepših regija u Hrvatskoj - Istra. To je ono što nas bitno razlikuje od drugih agencija.

Svakom pojedinom klijentu pristupamo individualno i prema  potrebama slažemo ponudu naših usluga.
Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u našu stručnost i kvalitetu!